Inlämning 13 – Vattentetra

 

Tetror framsidor (naturell och havtorn)

VATTEN PÅ TETRA FÖR LEDIGA DAGAR

Min målgrupp är inredningsintresserade kvinnor. Den här tetraförpackningen innehållande kristallklart vatten utan kolsyra köper man med sig dit vattnet inte är drickbart eller svårt att få tag på, exempelvis till fritidshuset eller på sjön. Tetran är influerad av det populära ”newport”-inredningstemat med sjömotiv med Ralph Lauren-inspirerat rutmönster som bakgrund. Dess tilltalande design gör att man kan låta den ingå som ett kul inslag i dukningen. En pet-flaska är kanske inte så trevlig att ha på bordet men den här – kanske med matchande servetter – kan få stå framme på det pyntade midsommarbordet eller till sillunchen!

En fördel med tetra jämfört med pet-flaskor är att de kan packas utrymmessnålt. Man kan tänka sig att plasta dem i butik i lämpliga 6-pack eller i backar. Man slipper också att tänka på att förvara och transportera pantflaskor – tomma tetror kan lätt packas ihop till platta paket som tar lite plats.

Smaken ”Havtorn” kändes given på ett dricksvatten med skärgårdsanknytning och havtorn innehåller ju massor av nyttiga vitaminer och antioxidanter!

Klicka på PDF-filerna nedan för att se tetrorna i tvådimensionellt format för tryck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s